Information, Symönster

Inspirationssömmerskor sökes!

Jag söker just nu inspirationssömmerskor som kan testa mina mönster och återkomma med feedback angående storlek, passform m.m.

Vill du bli inspirationssömmerska?

Gå i så fall in på instagram @modellodesign eller till facebookgruppen Modello Design – Mönstergrupp för mer information samt för att anmäla dig.

Om du har några frågor skicka gärna ett mail till mig.

Inspirationssömmerska innebär sammanfattningsvis att du får symönstret gratis i pdf format (du måste därför ha tillgång till skrivare) och sedan testar att sy mönstret av valfritt tyg (som du står för). Du ska sedan återkoppla till mig med feedback och bild med plagget på. Det jag vill veta är vad du tycker om storlek och passform, något som bör ändras m.m. och även om det är något i mönstret eller sömnadsbeskrivningen som är svårt att förstå. Detta ska ske inom överenskommen tid.

Välkommen att anmäla dig till inspirationssömmerska för Modello.se!

Ser fram emot att få dela massor med inspiration med dig.

4 reaktioner på ”Inspirationssömmerskor sökes!

    1. Hej Pernilla!
      Jag kommer söka fler testsömmerskor på Facebook och instagram framöver så anmäl dig gärna där för specifika mönster. Mvh Johanna

  1. Vill gärna bli inspirationssömmerska. Har sytt mina kläder i många år. Har också jobbat som textillärare. Blev väldigt förtjust i ditt mönster Karin så jag ska köpa det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *