Köpvillkor

Villkor och licens

Alla mönster på denna hemsida säljs i pdf format. Pappersmönster säljs hos mina återförsäljare, lista på dessa finns i menyn.

Vid köp av mönster ingår du ett avtal med Modelli/Johanna Ihme om att du accepterar licensen med dess villkor. Brott mot detta avtal kommer att beivras i svensk domstol.

Licensen innebär att du som privatperson som hobbysyr eller har ett eget företag har rätt att använda dig av mönstren för att sy upp kläder och sälja. Licensen gäller enbart dig som köpt mönstret och licensen med dess villkor kan ej överlåtas till annan part. Exempel på överlåtelse till annan part är om du till exempel låter någon annan fysisk eller juridisk person tillverka plagg i stor skala (massproduktion) för din räkning.

Mönster som köps som PDF är ej tillåtet att dela/kopiera, låna ut eller sälja vidare. Mönstret är personligt och endast den som köpt mönstret har rätt att använda det. PDF är en digital produkt och således görs inte några återbetalningar eller mottages några returer.

Mina PDF-mönster samt pappersmönster får aldrig överlåtas, delas, kopieras, skänkas, lånas ut eller säljas bort.

 

Leverans

Efter order skickas mönstret till angiven mailadress (var noga med att uppge korrekt mailadress). Pdf mönstret ligger då i tabellen under hämta. Du har 30 dagar på dig att ladda ner mönstret och kan totalt ladda ner det 5 gånger, sen fungerar inte filen längre.

Skulle ni få problem med leveransen, skicka då ett mail till mig (modeloppan@gmail.com)

Tänk på att skriva ut mönstret i verklig storlek och kontrollmät kontrollrutan på första sidan. Mönstret läggs sedan kant i kant för ihoptejpning. Klipp ej bort några kanter! Det kommer saknas några mm vid varje kant, men det går lätt att följa linjerna.

 

Returer

Pdf är en digital produkt och således görs inte några återbetalningar eller mottages några returer.

 

Betalning

Sker via payson. Du kan välja att betala direkt med ditt kort eller internetbank. Det går även att välja faktura som betalningsmedel och dela upp din betalning vid köp över 300 kr. Vid utebliven eller försenad betalning skickas påminnelsefaktura inkl påminnelseavgift ut från SVEA ekonomi.

 

Med vänliga hälsningar

Johanna Ihme